Příspěvky uživatele
mimo
Stále jsou spolu, prozatím při andulkách a korelách, ale už budou mít hotovou novou voliéru, kde budou spolu samy.
Přikladám ještě nejaké fotky, možná je tam lepší detail. Prosím skuste to ještě posoudit.
-------------------------------------
samice
jeden chovateľ, ktorého poznám chová tiež p. karmínových aj ambionských a padla mu karmínová samica a zohnať náhradu vo veku, v ktorom už može chovať a aby bola v poriadku, nie taká, že sa vyliahnu mláďatá a ona ich vyšklbe alebo zabije, je nie najjednoduchšie.
chtěl bych se vás zeptat jestli znáte a nebo používate nějaký program, na evidenci svého ptáctva (druh, číslo kroužku, foto, mladé atd.). A když si to zapisujete ručně, které údaje si značíte?
tohle je ona
Ta seda by mela byt, jak my prodavajici, p. Kobelar (ten je i registrovany, jak mi rikal a bydli v obci Banka pri Piestanech, mozna je to on koho myslite) rekl, opallinova skoricova zltolici seda perla (ma blede licni skvrny asi na takove urovni jako ta svetle modra). Ta se taky prave ted zacala prave nanaset, uz ma prvni vejce, zitra by melo byt druhy a videl jsem ji jako je dost dlouho mimo budky, tak jsem skontroloval vejce a to bylo studeny.
Mozna je to tim, ze prvni krat hnizdi.
Kdyz vyfotim ten par co by mohl byt vystavni, samozrejme ne na 1, tak sem hodim lepsi foto.
nevim jestli se to da rict s tichto fotek ale jsou to ty krajni andulky ktere by meli byt vastavni. prave ted namam lepsi foto
Totiz ja sem ji vubec nechtel davat s takovym samcem, mal sem ji oddelenou s fialovym vystavnim, ale ona ho k sobe nenechala prijit, kdyz bil bliz tak se po nem zahanela se zobakem, ted zrovna uz zacala hnizdit, uvidim co budou ti mlade zac a pak bych mohl skusit je preparit, jen zas nevim ci by to slo...