Příspěvky uživatele
mimo
prosím skutečně nikdo s tím nemáte žádnou skusenost??
Ty penanty mám teď druhý rok, už jsem je chtěl pomalu dávat hnízdit a tohle se stane. Minulý rok mi roční samec uhynul a byl jsem šťastný, že jsem za něj našel náhradu ...
To křídlo nevypadá jako zlomené, nevím jestli to může být naražené nebo co. Totéž se mi stalo i s jednou andulkou, když sedí vypadá normálně ale když jde letět tak nemůže to křídlo naplno otevřít a mávat s ním. Nic jsem s ní nedělal, protože jsem myslel, že je to naražené a bolí ji to a počase to projde, ale neprošlo. Prosím vás o radu
Píšu tam, že je to aj na hlodavce, ale potkanov tam nikde konkrétne nespomínajú, a to som si všimol na viacerých druhoch odpudzovačov, že napíŠu na krtkov, hrabošov a tak, ale potkanov nespomínajú.
Myslíte, že to na nich bude mať tiež odpudzujúci účinok? ja som hladal radšej takéto odpudzovače, ktorých účinok je aj pod zemou a ultrazvukové tento nemajú.
A ještě jedna otázka, kto ste teď někdy byli na burze, jaká byla ve výkupu približně cena zebriček, andulek a korel? Díki
Kdy začne pevně sedět, jestli na začátku zahříva vejce tak sem-tam a na noc je venku a jesli se mláďata líhnou naraz nebo průběžně.
Teď mám u rosel poprvé snůšku a je tam 6 vajec zatím a já jsem je prosvěcoval a nevidel jsem nikde ani žilku, byly tam kulatá žloutka, které se pohybovali - doufám, že nejsou neoplozena, ale přece kdyby ano, znesla by ještě znova další, kdybych jí tyhle vzal?
díki
když to vydrží i 20 hodin, tak to by bylo fajn
já jsem jim dal nějaké medzi větve tují a zdá se mi, že se jím to líbi.
jak dlouho může samice např. korely zahřívat vejce a když jí ho pak vemu, aby se ochlazením nepoškodil zárodek? Potřeboval bych to vědet, protože asi u mých korel budu muset docílit společnée líhnutí, protože oni nejsou schopné nakrmit tak páte vylíhlé mládě. Takhle bych jim to vyměnil za nejake zlé vejce a pak bych jim to dal naraz.
Mám jeden pár neofém modrohlavých, které jsou ve venkovní voliéře. Když jsem kontroloval samici, tak měla v sobě až dvě vajce, které se dali nahmatat. Viděl jsem na ní, že ji to asi bolí a nemůže ho snést. Natřel jsem ji to i s olejem, ale nepomohlo, pořád to nemohla vytlačit. Pak jsem ji ho nejako skusil vytlačit a pochvíli se to povedlo. Nebyla v nějakém skvělém stavu, tak jsem ji na noc dal pod lampu, aby měla teplo.To druhé vejce které měla v sobě nemohla taky znést, tak jsem ji ho opět vytlačil, jenže tohle mi už v ní prasklo ale dostala ho ven. Teď jsem dal samce do vedlejší voliéry, aby se náhodou znovu nepářili a neměla opět tenhle problém.
Chci se vás zeptat, jestli je možné aby takováhle samice byla schopná sama znést vejce a mala mladé? je to loňská samice a teď se pokoušela hnízdit poprvé. a někdo mi říkal, že to může být kvůli tomu, že je v noci ještě zima, ale vždyť o moc teplej už předse nebude.
Ale teď už jsou spolu osamotě a mají budku, tak doufám, že z nich něco bude. :D
já bych je právě nechtěl měnit, protože když je to pár, tak neskutečně hezký. Možná to na fotce tak není vidět, ale naživo - nádhera.