ahoj potřeboval bych poradit ,mám pár rosely pestré. Samička snáší do budky vajíčka ,ale tam je kutálí z jednoho rohu do druhého a nakonec je stejně vynese ven z budky. Tohle se už stalo u 4 vajíčka . Co s tím?
zdravím všechny, chtěl bych se zeptat . Chci postavit voliéru z AL profilu , zajímá mě jestli ty profily jsou dostatečně silné ? Dále spojky které se použijí neprasknou třeba v mrazech nebo když bude na voliéře ležet sních? A co pletivo? Nerezové je dost drahé a pozinkované by mohlo spůsobit ,že papoušci při okusu si zadělávají na chronickou otravu těžkými kovy.
ahoj chtěl bych se zeptat ,při naklíčování zrnin je jedno co použiju( žito ,kukuřici nebo len) nebo je lepší nakíčit přímo směs zrnin které dávám normálně?
ahoj včera jsem je asi 2 hodiny pozoroval a samice se asi opravdu jen přepeřuje . Vitamíny a minerály dostavají ,tak to jím snad nechybí. samec je v klidu ,spíš mi příjde ,že samice je mírně dominantější než samec.
u mě je to trochu jiné. toho samce jsem právě koupil a je krásně vybarvený ,ale ta samice má to peří neupravené. Jestli se přepeřuje je to v pořádku ,spíš jsem měl strach jeslti jsem něco nezanedbal
používam Amivit E . Jen mě zajímalo ,když budu dávat i podle předepsaného dávkovaní a k tomu dávam papouškům spoustu ovoce a zelené , jestli jím to neublíží. Nejde mi o konkrétní přípravky
Ahoj ,potřeboval bych poradit . Mám 1,1 alex.velikého a samec má peří krásně uhlazené a samice ne. Nechybí ji něco ve stravě,popř. které zrniny mají vliv na opeření? dík za odpověd