![Arosek](https://www.chovzvirat.cz/temp/images/uzivatele/1120-lop20pd-100-100.webp)
To jsme si zas pocetla a delat jsem to nemela. Vlastne mela, jsme rada ze je vic podobne posahanych lidi, kteri ale maji rozum - tedy touzi po nejakem plemeni, ale vedi ze na nej nemaji cas/vek/prostor/naturu/… Diky za to.
Jinak ano, stejne jako Eduza je mym snem fena CF. Stejne jako Mi jsem unesena ladnosti a pohybem Pointru. A Ircak Finn byl vedle kolie Lassie a Bileho Tesaka mym vernym pruvodcem skrz cele me deststvi a dospivani …
Jenze - byt moji psy lovecinu delaji (ja nejsem myslivec, jen delam loveckou kynologii) a maji vyziti na honech na drobnou (jupi, od patku nam zacina sezona) a pres rok mimo sezonu chodime po zkouskach aby nevysli ze cviku a nevypadli z kondice, tak preci jen, na to abych mela POI nebo CF to porad jeste neni. S praci na bazantnici nebo kacarne se vlohy tehle plemen neprojevi, spis se kazi, protoze proste vystavovat pevne v bazantnici uplne neni mozne. Ale jednou treba, az bude v duchodu vic casu …