Pokud ho chcete ošetřit, tak musíte ať chce nebo ne. Jistě to na nějaký čas zhorší váš vzájemný vztah.Mrkev lépe příjímají pap. syrovou. Je jistě i nějaký vit. A rozpustný ve vodě, ale nejsem si jistý dávkováním. Cone
Příspěvky uživatele
cone
Pokud ho chcete ošetřit, tak musíte ať chce nebo ne. Jistě to na nějaký čas zhorší váš vzájemný vztah.Mrkev lépe příjímají pap. syrovou. Je jistě i nějaký vit. A rozpustný ve vodě, ale nejsem si jistý dávkováním. Cone
Co se týče prodeje papoušků, tak vesměs to co jde dále do chovu není spojeno s nějakými problémy, noví majitelé mají znalosti i chvatelskou praxi. Problém jsou noví majitelé tzv. PET. Tady zase upřednostňuji kontakt tel., mail, přesně jak píše p. Hála. A na závěr, pokud mi nový najitel nesedí, tak mu jednoduše to, co jsem ručně vypiplal / a ještě jsem neotupěl, chovám i srdcem / neprodám.
Brožuka nebo písemné rady se někde založí, nemohou se najít a nováček nechce vypadat nesvědomitě a obrátí se o radu jinde. Cone
P.S. Jestli prší nebo svítí slunce to asi cenu neovlivní.
Povaha byla milá, nekřičel, nekousal.Později jsem viděl i jiné ručně dokrmené kusy a byli fantastičtí.Pokud jsou plaší a drženi v páru, tak si rádi zakřičí.Cone
Jinak plody na zimu suším a podávám do máčené směsi zrní/ i do klíčeného / a papoušci je velmi rádi přijímají.
Sám vždy těžce nesu prodej každého jedince,ať odchov nebo i dospělého, a myslím,že je typ zájemců kteří by u mě nenakoupili.Pokud se chov směřuje pouze na produkci, pak to může dopadnout zakroucením krkem, léčbou nikoliv.Tím nechci říct, že ve svém chovu neusiluji o produkování odchovů. Zdravím Cone