Příspěvky uživatele
cone
Zastáncem Vámi uváděného způsobu krmení je pan Strnad, který s ním má vynikající výsledky, ale chce to ptáky na tento systém naučit.Celkové množství je potřeba stanovit jen takové, aby je papoušci byli nuceni zkonzumovat, aby nevybírali jen to co mají nejraději.Jinak by tento systém ztratil na významu a většinu krmení byste vyplýtval.Držím palce,průběžně informujte, jistě to bude zajímat více fandů do senegalců.
Pap. konžské mám ručně dokrmené dva / dále nejsou ochočováni a jsou určeni pro dálší chov / a jednoho přirozený odchov pod rodíči, plus nějaké páry odchyt. Ale jsem přesvědčen, že každý z uvedených by při vhodné péči byl minimálně stejný jako zmiňovaní senegalci nebo žakové. Vůbec jíž nebudu srovnávat tyto tři druhy , původ odchyt, protože mi vycházejí konžšti v této kategorii absolutně bez konkurence.
O papoušcích vhodných k dětem nebudu hovořit - nemám tento termím v oblibě, já své papoušky k dětem neprodávám.
Příjemný Nový rok Cone
O olivových jsem hovořil se zahraničními chovateli, kteří potvrdili i vysokou mortalitu.U tm.zel F1 je prozatím velká životaschopnost a dá dá se docílit i velkých a robustních postav.
Dovozy tarant před asi 5ti lety se pohybovaly lehce nad 7tis. za pár, při srovnání s dnešními 5-6 tis. to zase tak velký pád dolů není.Ale jistě směr ukáže až čas. Cone
V doporučené knize od R.Low najdete odpovědi i na otázky, které Vám vyvstanou během času. Cone
Druhá věc je cena, měla by být taková, aby byli ptáci prodejní.Když procházím belgické a hol. stránky, tak nic než 1F nenajdete, občas, velmi málo F2.Takže ta situace do budoucna nebude moc bohatá , na bronz.plavý jsem nikde v inzerci v zahraničí nenarazil. Zdravím Cone