Aktuálně: 3 732 inzerátů209 875 diskuzních příspěvků18 243 uživatelů

Příspěvky uživatele

cone

cone
cone 10.02.2008, 19:00:06 xxx.xxx.176.221
Zdálo se mi víc lidí než v lednu a sortiment ptactva také ušel, nabídka krmení tradiční. Cone
cone
cone 10.02.2008, 18:55:35 xxx.xxx.176.221
Na něktrerém servru byly pěkné fota stavby takové voliéry z CD. Sám jsem u jednoho chovatele takovou voliéru viděl a nebylo to nejhorší, navíc přijatelná cena, snadná stavba pro každého trochu zručného člověka,rychlost postupu stavby, antikorozní úprava pro pár nejbližších let, to vše hovoří pro.
Mám dojem, že to bylo probíráno na iFauně. Cone
cone
cone 10.02.2008, 15:53:10 xxx.xxx.176.221
Použití Fe profilů na stavbu voliér je výhodnější jen pro toho, kdo umí svařovat a nemusí svářeče platit, dále bych tam zakalkuloval elektody, brusné kotouče a nátěrové hmoty. Dle mé kalkulace se to liší od Al profilů a plast. spojek, ale ne markantně.
Všechny jiné otázky by vám zodpověděl zástupce fy. Alumat.
Budu dělat vnitřní voliéry a jsem nucen použít Al a plast jen z toho důvodu, že místnost je již z větší části vykachlíkovaná a svřování a broušení Fe by jíž nebylo to pravé. Cone
cone
cone 10.02.2008, 15:41:32 xxx.xxx.176.221
Pokud se mi něco líbí, tak si to stáhnu do složky. Takže já u všech už neznám původ.
Budu Vám oponovat, na školách se kvůli všeobecnému rozhledu učí zeměpis a většina dětí také tyto země nikdy nenavštíví.Také myslím, že i mladí chovatelé, momentálně finančně závislí třeba na rodičích mají právo na své sny, a nevíme,jak budou úspěšní v dalším životě, zda si něco z toho v budoucnu nesplní.
Mně také zajímají velcí arové, a jistě vím že je nebudu mít kvůli možným podmínkám, zajímám se o trichy, o pap. kea ...... a momentálně neřeším zda je budu mít.
Pak by byly veškeré články o spixech, amazoňanech mnohobarvých či guldingových zbytečné.
Další zveřejnění jakéhokoliv fota zvážím. Cone
cone
cone 10.02.2008, 13:29:27 xxx.xxx.176.221
Kdyby se tak striktně dodržovala autorská práva u fotografií, tak by třeba konkrétně zde návštěvníci p.chz.com neměli možnost seznámení se zajímavýmí mutacemi papoušků a araraun. Různé teze o chovu vzácnějších pap., u nás třeba nezastoupených, by neměly svoji vypovídající hodnotu, protože by byly bez fotodokumentace. Je to celé dvousečná zbraň. Cone
cone
cone 09.02.2008, 19:07:15 xxx.xxx.176.221
Pro mé oko nejkrásnější ze všech publikovaných mutací araraun jasně dominuje lutino. Cone
cone
cone 09.02.2008, 11:32:15 xxx.xxx.176.221
Zdravím, pochopil jste to velmi dobře, vyrobeno ok. Já mám ještě asi 1 mm setřihlé všechny rohy. Pokládám tento úchyt bidel za velmi dobrý nápad, toho, kdo to vymyslel chválím.Již jsem se zmiňoval, že jsem to objevil v Holandsku. Během roku používání žáden zdravotní problém a bidla drží dobře i žakům, kteří jsou větší a stále něco vyymýšlejí. Jsem rád, že se to ujalo. Cone
cone
cone 08.02.2008, 18:28:44 xxx.xxx.176.221
Ještě mutace žlutá / nikoliv lutino, tao vypadá úplně jinak /.
Obrázek