Příspěvky uživatele
cone
Ovšem na druhé straně jsou červení žakové, kteří s největší pravděpodobností byli vytaženi z ptáků s čevenými pírky navíc. Takže buďme z toho chytří. Cone
Jako u všeho o co začíná vzrůstat zájem zároven vzrůstájí i pořizovací náklady.Holt tržní vazby ekonomiky. Ale jinak se jedná o velmi atraktívní ptáky, alespoň pro moje oko. Cone
Zdroj M. Vašíček
Foto mutačních senegalů nemám, jen bych mohl pohledat foto velmi žluté straky.
Ke Spojeným států jen tolik, že farmy, které mají několikset párů papoušků byste ani nedokázali spočítat.
Také nelze zapomenout na farmy v Holandsku s několika sty párů kakaduů bílých, růžových a 50ti páry inků.
A co Austrálie s mnoha mutacemi loriů?
Opravdu velmi těžko srovnávat, a to jsem opomenul špičkové chovy amaznanů, druhů které se u nás odchovávají a jinak jsou celosvětovou raritou. Odchov kakadua palmového u jednoho chovatele více než desítka mladých atd, atd. Takže hodnoťte. Cone
Obecně, bez jakýchkoli postranních úmyslů, Ondřeji Sunflsmane, myslím, že pokud si někdo realizuje svůj sen,a navíc na své podmínky finančně náročnější, tak bude o objekt snu postáráno dobře. Hůře to vidím u lidí, kteří se rozhodnou pro velkou aru, finance nepředstavuji problém, ale z papouška se pro ně stane časem problém a nebo když drahý papoušek má jen ukázat na jejich postavení, to je tragédie.Osobně jsem tak zcestný, že "svoje" ruční odchovy dávám do rodin jako pet jen velmi nerad a to jen senegalce, které na svoji roli maximálně připravím a snažím se i něco vyzvědět o novém potenciálním majiteli a ne vždy prodám. Své konžské, a bylo jich řádně přes 20 jsem na ochočení solo nedál a asi ani nedám. Podotýkám, že tyto "dělám"jen přiměřeně krotké.Ondřeji s tou knihou od R.Low o arantingách-buď mám mezeru v knihovně nebo jste se spletl.Pokud ale opravdu vyšla. můžete mi postytnout jméno titulu?Zdravím Cone