Příspěvky uživatele
cone
Cone
Ondřeji, několikrát jsem koupil rozinky s pecičkama, a papoušci se mohli utlouct. Teď jsem zalhal, nekoupil, bylo mi mnoho balíčků koupeno a já nevím kde to pořídili. V domácí vánočce je to na vylomení zubů, ale pro zobáčky je to to pravé. Cone
Tyto poznatky bych napasoval na stejné krmné dávky během odchovu jak kvalitou, tak kvantitou a na kvalitní podmínky v mimohnízdním období.
Jinak byste měl oslovit konkrétně ještě jednou zadavatele Vy, protože jsem zaregistroval , že tam umístí celoročně pár kakariků. A moje otázka zní - proč dělat neštastný pár kakariků, když mohou být v odpovídajících podmínkách štastní ti agošci okterých se zmiňoval dříve? Cone
Tazateli u nandeje jste doporučil nějakou literaturu, ale kdyby ji měl nastudovanou, tak by sice věděl o novém názvu nandeje a věděl by i více a nemusel se dotazovat. Stejné jsou dotazy o andulkách, kakaricích, korelách. Ti lidé se ptají na tyto "banality", protože tuto literaturu a časopisy nestudují.Proto je jim třeba poradit, a ne je setřít, proto píšete články, aby se znalosti dostaly i k těm, kteří mají ke knihám a časopisům trochu dál. Jinak by všichni tyto vědomosti měli z knih a nikdo by neměl potřebu číst články.Není to myšleno proti vám a vaši činnosti, již jsem zdůraznil že si vás vážim a mám vás za pracovitého a schopného člověka, ale mějte ,prosím , na paměti, pro koho to děláte.
Umím číst i malá písmenka, neztracejme čas osobními výpady, sunflowersman to myslí prvořadě dobře pro naše chovance, jen mu možná vadí tytéž věci jako mi trochu více. Cone
Pokud by to mělo být o něčem jiném, tak je tady naše přítomnost zbytečná, nebo raději budu hovořit jen za sebe, tedy moje přítomnost zbytečná.Příjemný večer cone
Nevýhodu pouze jednu a to podstatnou, je to nepřirozené,
Plastové bidlo je vhodné pouze pro papouška z plastu. Cone
Co dovozy? Vždyť všechny chovy jsou postaveny na generací po dovozových předcích, v mnoho chovech odchytoví jedinci fungují.Když pomyslím, že tuto stránku navštěvují i začínající chovatelé, tak jim přátelé vyrábíte bezesné noci svými kategorickými nedoporučeními a pernamentními obavami z burz.Je to až zaražející, tady by měli začínající chovatelé absorbovat optimismus a pouze být upozorněni na případná možná rizika. Ale začínám v tom cítit i něco jiného. Cone
Diskuse se má odvíjet na základě faktů, osobní pocity jsou míň důležité a neměly by být nekompromisně protlačovány. Ještě na závěr, já jsem paní jen zdělil, že tam takoví papoušci občas jsou, ale vy jste to posunul dále do roviny - nedporučuji nákup. Otázka zadavatelky nebyla "doporučujete mi nákup krotkého , ručně dokrméného papouška na burze?"Do rozpitvávání aspektů vhodnosti či nevhodnosti nákupu jste nás zavedl vy, já jsem jen chtěl, aby zadavatelka nevstřebala váš mylný názor. Cone