Příspěvky uživatele
cone
Dal jsem z prostorových důvodů k ručně dokrmenému páru přirozeně odchovanou nepříliš krotkou samici jiného poddruhu a samice bez nějaké mé snahy o ochočování zkrotla a stala se nebojácná.
bambam-potvrzení od vetrináře na jednom z platných typů formuláře při vstupu nebo vjezdu do areálu samozřejmě potřebuješ. Jinak návštěvníků burzybylo dost a nabídka ptáků také dostatečně pestrá.Opět jsem se vracel z této akce s dobrým pocitem v duši.Cone
Já jsem dal letos na jaře dohromady také pár ručně odchovaných senegalců, tříletých, kteří do této doby byli drženi jednotlivě. Samec se po společném chovu stal trochu odtažitější, bere sice dále z ruky, ale tím to končí. Samice je nadále krotká, při každém krmení ostatních papoušků mi asistuje na rameni nebo ruce a samce odhání z mé blízkosti. Samec se ji zase snaží odhánět od krmení. Jsou spolu již půl roku, jsou umístěni ve 2m dlouhé a 1m široké voliéře. Nevím jestli jako pár budou moci v budoucnu fungovat, samička společný chov snáší hůře než samec, cítí se také více člověkem a raději by byla v lidské společnosti.Takže nevím jestli je nerozdělím a samičku neumístím někde do výhradně lidské společnosti.
P.S. ten ceník by si zasloužil samostatnou kolonku v rubrikách a ceny by se měly postupně aktualizovat.